Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca es prepara per gaudir dels dies de calor

 
Aquest cap de setmana hem patit l’onada de calor i els nois/es de Villablanca també. L’estiu és una bona època per tal de recuperar vells jocs per fer a l’aire lliure... Especialment aquells que refresquen i permeten gaudir d’una estona diferent, entretinguda i divertida: fer sopars a la fresca, anar a la platja, a la piscina... Entre tots es va preparar el pati de la UHEDI (Unitat d’Hospitalització Especialitzada per a persones amb discapacitat intel·lectual) per tal que estigués llest. Hi ha nois/es que no solen marxar a casa els caps de setmana i fer alguna cosa diferent els permet gaudir i sentir-se reconeguts i iguals que els que sí surten.
 
Des de l’UHEDI es treballa l’autodeterminació afavorint que proposin activitats noves, no programades i que encaixin amb els seus interessos i desitjos. Adaptant els espais per fer, per exemple, un taller de cuina preparant batuts de fruita o berenar gelat. Es tracta d’afavorir que estiguin el més còmode i a gust possible i que els dies de festa siguin especials en la mesura del possible.
 
El personal s’implica molt, dinamitzant i facilitant que tothom pugui dir la seva i no tenen cap inconvenient en mullar-se si cal!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES