Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Presentació del llibre Cazagamusinos a Villablanca

 
David Puig va presentar a Villablanca el seu llibre Cazagamusinos, en el que explica la seva experiència i procés amb la malaltia mental. El que en un principi va servir per agrair el suport del seu entorn en el debut de l'esquizofrènia ja fa uns anys, va esdevenir terapèutic i va comportar la possibilitat d'obrir-se i fer xarxa amb persones i col·laboradors que han participat d'aquest Projecte.
 
L'autor ens va explicar com neix aquest projecte i quina és la seva trajectòria, com serveix per sensibilitzar a la societat i lluitar contra el tabú de la salut mental, com trenca barreres. Va anar desgranant les claus de la seva lectura, acompanyat d'un vídeo d'animació sobre el llibre i amb la interpretació d'una cançó que el seu amic Efrain li va compondre.
 
Poder escoltar la seva experiència en un context on hi ha professionals i alumnes de pràctiques va ser enriquidor per tothom. Tal com diu David, aquest llibre és per compartir una vivència, i també per poder ajudar a altres persones que han sentit el mateix.
 
A la biblioteca de Villablanca podem trobar el llibre i també n'hi ha en dipòsit per si se'n volen adquirir. En el següent enllaç hi podeu trobar la cançó del llibre
 
Desitgem al David que pugui donar continuïtat a aquest projecte i seguir apropant el trastorn mental a la societat
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES