Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Comissió de salut i empresa de Villablanca organitza activitats per a tot el personal

 
Aquest any s’ha posat en marxa una programació d’activitats dirigides al personal dels serveis vinculats als centres de Villablanca, en concret a les residències de Villablanca, Bellissens i Marinada. L’objectiu és promoure el benestar de les persones treballadores.
 
Hi ha una dotzena d’activitats organitzades durant tot l’any, per fomentar hàbits de vida saludables, promoure la salut, l’activitat física, els bons hàbits alimentaris i el benestar emocional.
 
S’ha incorporat també, el mes de maig i al mes d’octubre «el dia de la fruita», en el que s’ofereix a tots els torns de treball fruita en el temps de descans. S’instal.len parades en el jardí del centre per tal que el personal s’apropi i així afavorir també la socialització.
 
Destaquem entre les realitzades el mindfulness, la musicoteràpia, el taller de carmanyola saludable i les activitats dirigides de zumba i combat.
 
Aquesta programació ha estat elaborada a partir d’una enquesta enviada a tot el personal on es demanava per interessos. De les persones que van participar, destacava per blocs més interès en les propostes relacionades amb el benestar emocional, l’activitat física i l’alimentació, en aquest ordre.
 
Sobre l’alimentació el que més interessava era el control de pes i coneixements sobre la dieta mediterrània. En el benestar emocional, la gestió de l’estrés, el creixement personal i la medicació també van ser demandats. Sobre el format de les activitats el presencial va ser el més demandat. Amb relació a la disponibilitat, no hi va haver diferències significatives. En tot cas, iniciar una programació d’activitats va ser una iniciativa ben valorada pel personal.
 
Professionals i docents externs a l’entitat i amb reconeixement en aquestes diferents àrees són els contractats per realitzar aquestes activitats. Al final es passa una enquesta per conèixer el grau de satisfacció del personal, amb resultats satisfactoris.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES