Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Villablanca imparteix un curs d'actualització sobre TEA al Col·legi de Metges de Lleida

 
Fundació Villablanca imparteix un curs sobre els trastorns de l’espectre autista (TEA) en l’àmbit sanitari aquest mes de maig al Col·legi de Metges de Lleida.
 
Aquest curs, organitzat pel Col·legi Oficial de Metges de Lleida, està reconegut i acreditat pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries, ha tingut una durada de 10.30h hores lectives i té el reconeixement d’interès sanitari.
 
La metodologia seguida ha estat la de sessions amb una primera part teòrica i casos clínics, prioritzant la vessant pràctica, donat que estava orientat a metges de família i de diferents especialitats. S’ha pogut seguir també el curs via streaming.
 
El programa del curs ha estat la conceptualització, diagnòstic i etiopatologia de l’autisme. Aspectes de comorbiditat, psicopatologia i trastorns de conducta associats i les alternatives terapèutiques per al seu tractament.
 
El curs ha tingut com a docents a Rafael Martínez, Albert Torres i Mireia Castellá, professionals dels diferents serveis de la xarxa especialitzada de Villablanca que atenen a persones amb trastorns del desenvolupament i del espectre autista tant a nivell comunitari, hospitalari i residencial.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES