Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

VbFormació la nova plataforma de Formació Online de Villablanca

Fundació Villablanca ha posat en marxa VbFormació, una nova plataforma pròpia de formació en línia. La plataforma ha estat dissenyada amb l'objectiu de facilitar la formació continuada de tots els treballadors amb un format més atractiu, més innovador i més accessible.
 
Durant el mes de maig es començaran a impartir els cursos relacionats amb PRL: "Gestió de residus sanitaris", "Pla d'emergències", "Visualització de Pantalles de Dades", "Prevenció, Protecció i Extinció d'incendis" i "Prevenció del Risc Biologic". Durant els mesos vinents, el catàleg de cursos s'anirà ampliant fins a arribar als 19 mòduls de Formació Bàsica Obligatòria del Pla de Formació aplicable a tots els centres de l'àrea de discapacitat intel·lectual Villablanca.
 
La plataforma online facilitarà l'avaluació dels continguts i el seguiment de les competències adquirides pel personal. D'altra banda, els treballadors de nova incorporació també podran disposar de tots els paquets formatius i la formació es podrà dur a terme just durant el procés d'acollida.
 
La plataforma funciona en ordinadors, tauletes i telèfons mòbils i es pot accedir a ella des de la següent direcció:
 
www.vbformacio.com
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES