Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Proves selectives per a l’accés a la Formació Sanitària Especialitzada 2018

El proper dia 10 de febrer de 2018 tindran lloc les proves selectives per a l’accés a places de Formació Sanitària Especialitzada per a graduats/llicenciats universitaris de l’àmbit sanitari (titulats en Medicina, Psicologia, Infermeria, Farmàcia, Química, Biologia i Física) convocades anualment pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

L’assignació de places ha quedat de la següent manera: 6.513 per a medicina, 135 per a Psicologia, 245 per a Farmàcia, 1.051 per a Infermeria, 23 per a Química, 42 per a Biologia i 33 per a Física.

Les places de Medicina oferides suposen un lleu augment respecte a les de l’any anterior i només cinc especialitats augmenten en més de 10 el seu nombre de places: Medicina de Família, Psiquiatria, Medicina Interna, Anestèsia i Reanimació i Pediatria.

En aquesta ocasió, l’oferta final de places per a Psicologia Clínica suposa un notable increment del 5,47% amb respecte a la convocatòria anterior.

L’oferta de places d’Infermeria, presenta un augment significatiu passant de les 994 de 2017 a les 1.051 d’enguany i, d’aquestes, 193 han estat assignades a Salut Mental.

L’Hospital Universitari Institut Pere Mata està acreditat pel Ministeri de Sanitat per a la Formació d’Especialistes en Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental; enguany s’ofereixen 3 places de Psiquiatria, 2 de Psicologia Clínica i 2 d’Infermeria en Salut Mental.



@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES