Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

A Villablanca ens incorporem a l’espai converses!

 
Des de l´Institut Docent i Recerca – Sant Pere Claver s’estan organitzant unes trobades virtuals per conversar amb experts sobre diferents temes d’actualitat en relació a la pandèmia a causa del COVID-19.
 
L’objectiu és conèixer recursos i recomanacions que ens poden ajudar a afrontar situacions complexes a nivell personal, familiar i professional.
 
D’aquesta manera, la Treballadora Social del Servei ambulatori especialitzat en Salut Mental per a persones amb Discapacitat Intel·lectual de Villablanca (SESMDI) la Elisa Abellán, va participar a l’espai Converses a la plataforma Zoom. El tema central d’aquesta sessió ha estat el de l’atenció directa a persones tutelades en situació de confinament.
 
L’eix va girar entorn a l’experiència com a entitat tutelar de la Fundació Lluis Artigues, especialment en aquests mesos tan difícils on ha estat necessari transformar i adaptar les intervencions en un temps rècord.
 
Els testimonis dels equips d’atenció social de la Fundació, amb l’Esther Homedes i en Jose Manuel Vara van ser molt il·lustratius del que ha significat adaptar-nos a la nova situació i com ha estat possible gràcies al compromís adquirit en l’exercici tutelar i amb les persones que ho necessiten


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES