Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca Serveis Assistencials i el Parc de Bombers de Reus

 
Diversos usuaris de la Residència El Bosc de Villablanca Serveis Assistencials han realitzat una visita guiada al parc de bombers de Reus.

Dins de les funcions de convivència i foment de les relacions interpersonals i socials, es va realitzar aquest taller de socialització, participant en la visita del parc de Bombers, on van poder veure com s’organitzen en el seu dia a dia els bombers, com atenen les trucades i engeguen un servei, i com són les instal·lacions on conviuen.

Tots els usuaris que van participar en la sortida havien mostrat amb anterioritat els seus gustos pels camions de bombers o en la figura del bomber, però mai havien tingut l’oportunitat participar en l’escenari adequat, El Parc de Bombers.

Va ser tota una gran experiència veure els camions, les eines que utilitzen, com és un vestit de bomber i com es posa. Per si tot això fos poc, van poder pujar al camió, circular en ell i accionar les diverses sirenes de les quals disposa. Així com veure totes les instal·lacions del parc, central de trucades, habitacions, gimnàs i menjador.

La visita va ser guiada pels bombers que realitzen aquest tipus d’activitats. Agrair-los com van adaptar les seves explicacions a les persones que van assistir, totes elles amb discapacitat psíquica de diferents graus d’afectació.
 
Sens dubte una experiència a repetir!!!
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES