Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Grup Pere Mata celebra el Centenari de la Teresa

El passat dilluns dia 11 de desembre ha estat una data especial a la unitat Montsant de Villablanca Serveis Assistencials. Teresa Gabernet Padró ha complert 100 anys. Teresa és la resident més antiga del centre, fa 66 anys que va ingressar, per tant, més de mitja vida l’ha compartit amb nosaltres.
 
Teresa va néixer ja fa un segle a Ribera d’Ondara (Lleida). Era una nena alta, guapa, rossa i amb els ulls blau cel. Vivia en una masia amb la seva família, anava a l’escola i ajudava en les feines de la llar.
 
Entre les seves aficions estan les de fer costura i ganxet, la música i cantar cançons de la seva època; sempre ha tingut una especial connexió amb el mar,  li agradava anar a passejar per la platja;  i també li agraden les flors i el Nadal.
 
100 anys donen per viure molts moments i alguns de molt intensos, tant positius com negatius. La malaltia mental moltes vegades ha dificultat el camí però quan la Teresa està més tristona l’anima parlar amb el personal de les coses que li alegren la vida com el mar, les flors, les cançons... Sempre amb cura i amor.
 
Teresa és una persona que transmet una immensa tendresa i en el dia del seu aniversari no podia faltar la companyia i les felicitacions de professionals, amics i familiars que ens l’estimem i que hem compartit amb ella alguns d’aquests anys. També va rebre la visita de la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, de l’Ajuntament de Reus que li van fer entrega d’un ram de flors i una placa commemorativa del seu centenari. I com no podia ser d’una altra manera, ho vam celebrar amb totes les companyes de la unitat amb un bon dinar, un gran pastís i un regal d’aniversari.
 
Per aquest dia es va decorar la unitat i es va preparar un vídeo amb fotos  i cançons de la Teresa, tot organitzat i fet amb molta il·lusió i afecte.
 
Moltes felicitats Teresa!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES