Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca Serveis Assistencials participa a la 3a Fira Camins de Formació Professional

El proper dijous dia 6 d’abril, entre les 16:00 i les 17:30 hores, Villablanca Serveis Assistencials participarà a la taula rodona titulada “Sectors productius i formació professional”. En aquesta taula s’exposaran les Experiències en Matèria d’FP dual d’empreses dels sectors professionals: Activitats físiques i esportives, Agrària, Agroalimentari, Comerç i màrqueting, Informàtica i comunicacions, Imatge personal, Serveis socioculturals i a la comunitat i, Sanitat. A la taula intervindran Bios Jardineria, Club Nàutic de Tarragona, Farmàcia Bonet, Griffith Foods, Grupo Castilla, ID-Logístics, Moran Perruquers, Villablanca Serveis Assistencials i fila 0.
 
El director mèdic de Villablanca Serveis Assistencials, Dr. Francisco Aguilera comentarà l’experiència de Villablanca en el projecte d’FP Dual que es porta a terme al centre per segon any consecutiu en col·laboració amb l’IES Gaudí de Reus.
 
La 3a Fira de Formació Professional a Reus, concentra en un ÚNIC espai tota l’oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona. El seu Objectiu és donar a Conèixer a Futurs estudiants i empreses les famílies professionals, especialitats i centres que la imparteixen a territori.
 
L’accés és gratuït i les persones interessades poden fer una inscripció prèvia en el següent enllaç: http://www.mascarandell.cat/?q=agenda/3a-fira-camins-dfp


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES