Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sortida al teatre d'un grup de joves de la UHEDI


El passat dissabte 11 de març un grup de 6 joves de la UHEDI acompanyats del Personal d'atenció directa (PAD), van decidir assistir a la obra de teatre LA TETA LISA portada a La Sala Santa Llúcia a Reus per part de la Companyia Salud Arte després de triar-la en un exercici d’autodeterminació dins d’altres opcions de tipus lúdic comunitàries.

És la primera vegada que se acut a una activitat com aquesta però no al local on sempre ens han atès magníficament. Agrair al Sr. Josep M. Vallès la rebuda i dedicació al grup i destacar que als joves els hi va agradar moltíssim l’obra pel seu to d’humor i per ser un tema amb el que alguns estaven familiaritzats.

L’argument gira entorn a com a la protagonista li canvia la forma de veure la vida, quan li donen la notícia que té càncer de mama. Com aquesta circumstància la obliga a canviar els costums i aprendre de la gent que té al seu voltant i valorar el que fan per ella.

L’obra pretén resituar el significat social del càncer de mama i trencar l'estigma de la malaltia i serà aprofitada per després fer al taller un petit col·loqui rescatant el que allà es va dir.

Les sortides comunitàries es concentren majoritàriament en cap de setmana i van dirigides a fomentar una dinàmica el més semblant a la que gaudirien a casa seva. D’aquesta manera lluitem contra l’estigma de l'hospitalització i pel manteniment de la integració social d’aquest col·lectiu
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES