Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Villablanca celebra la castanyada amb zumba

 
Avui divendres 28 d’octubre Villablanca celebra la festa de la Castanyada amb diverses activitats protagonitzades pels usuaris, entre les quals s’inclou per primera vegada una sessió de zumba a càrrec del gimnàs Fitness4live, que col·labora de manera voluntària de fa uns mesos amb el centre amb altres activitats amb els usuaris com pilates i body combat, adaptades a les seves característiques.

La festa de la Castanyada, que té lloc durant tot el dia, comença amb la representació de l’obra teatral “Esta es tu radio” a càrrec d’usuaris de la Residència Bellissens, mentre que ja a la tarda tindrà lloc la sessió de zumba.

El zumba és una disciplina enfocada a mantenir un cos saludable i a desenvolupar, enfortir  i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. Entre els seus beneficis destaquen: la tonificació muscular, lliurar tensions, socialització i, sobretot, estimular el bon humor.

Amb aquestes activitats, Fitness4live s’integra en el Projecte de Voluntariat Implica’t, que es realitza des de 2012 amb l’objectiu de buscar entitats i/o persones voluntàries que prestin el seu temps a activitats terapèutiques organitzades i amb el suport dels professionals del centre, de manera que aporten un valor afegit a l’activitat per la seva aproximació a la comunitat i per contribuir a l’obertura a la comunitat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES