Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La infermeria de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre s'adhereix a la Campanya "Nursing Now"

 
El passat 05 de febrer la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre ens vam adherir al Nursing Now. Aquesta trobada té lloc a les dependències de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre juntament amb altres infermeres i infermers de diferents centres sanitaris de la zona i presidida per l'actual Gerent de la Regió Sanitària la Dra. Mar Lleixà.

Els directius i accions d'aquesta campanya són avançar en la salut de les persones i potenciar l'excel·lència en les cures infermeres i el lideratge d'aquestes professionals.
Es basen en els 5 objectius estratègics de la campanya global:
1. Incrementar la inversió en la millora de les condicions laborals (inclosa la formació i el desenvolupament professional) de les infermeres i els infermers.
2. Impulsar i difondre les pràctiques infermeres efectives i innovadores.
3. Augmentar la influència dels professionals infermers en les polítiques de Salut.
4. Augmentar el nombre d'infermeres i infermers en llocs de lideratge i les oportunitats de desenvolupament professional.
5. Incrementar i traslladar l'evidència sobre els àmbits on els professionals infermers tenen més impacte, minimitzant les barreres que impedeixen aplicar-ho.
 
Les infermeres i infermers de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre apostem per la qualitat assistencial i potenciar l'excel·lència en les cures d'infermeria, i amb el compromís d'humanitzar les cures en salut mental.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS