Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Setmana de Carnaval a la residència de Cerdanyola

 
Un any més, febrer ens ha portat el Carnaval i a la Residència Assistida, Centre de dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès, que gestiona Pere Mata Social, ens hem volgut sumar a aquesta festa.
 
Aquest any la temàtica de la festa ha sigut l'ANTIC EGIPTE, el que ens ha portat durant les setmanes anteriors a preparar les disfresses de faraons i faraones al taller de treballs manuals.
 
La setmana especial de Carnaval es va iniciar dilluns dia 17 de febrer i cada dia hem hagut de seguir les consignes que ens havien demanat per a estar preparats de cara a la gran festa de divendres, totes relacionades amb la temàtica escollida.
 
Dimecres dia 19 es va realitzar una sessió especial de Musicoteràpia amb els usuaris/es del Servei de Rehabilitació comunitària, que ens visiten cada cert temps.
 
Dijous 20 es va celebrar el Dijous Gras amb menjars característics d'aquesta data: per dinar truita i botifarra d'ou, i coca de llardons amb cava per berenar.
 
Divendres 21 va ser el gran dia de festa amb diverses activitats, vam començar al matí repartint les disfresses de faraons i faraones, un cop disfressats vam iniciar la nostra particular Rua de Carnaval al centre de dia, i vam recórrer totes les plantes en companyia de les usuàries que van voler participar en les altres plantes.
 
Ja a l'hora de dinar, es va realitzar una Jornada Gastronòmica amb un menú molt especial: aperitiu de fregits, ous fregits amb patates, xoriço i botifarra negra i de postres flam amb nata.
 
El punt final al Carnaval el vam posar amb l'enterrament de la sardina durant el dimecres 26 de febrer "Dimecres de cendra". Tot el grup de vídues vam poder compartir la nostra pena i l'enterrament de la sardina, ja que vam anar per totes les plantes fent el recorregut i compartint aquest moment amb tots els usuaris/es.
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS