Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Quatre anys fent de voluntaris pel Gran Recapte del Banc d'Aliments

Els treballadors i residents de Villablanca Serveis Assistencials han fet de voluntaris en el Gran Recapte del Banc d’aliments. És un model de voluntariat diferent, per 4r any consecutiu treballadors dels diferents serveis han prestat suport a residents fent de voluntaris els dies 22 i 23 de novembre.

En torns de 3h, dues parelles per torn, dos treballadors i dos persones amb discapacitat intel.lectual han cobert les 24h de presència en el supermercat Bon Preu de l’avinguda Dr. Vilaseca de Reus. S’han mobilitzat unes 32 persones per una causa solidària.

El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics, com ara conserves de peix i verdures, oli i llet, per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. L’objectiu de la campanya es informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Banc dels Aliments durant l’any.

Les persones amb discapacitat també poden fer voluntariat, aquesta és una realitat, amb suport poden fer una acció solidària i també fer un retorn a la societat. Ells que sempre reben, aquesta vegada poden donar i això els motiva i té una relació directa sobre la seva l’autoestima.

En funció de les capacitats i de les habilitats socials que té cadascú es distribueixen les tasques dels voluntaris. Els uns donant les bosses als clients, altres agraint les donacions i altres classificant-ho en les caixes i preparant-ho per a la recollida.

Aquesta ha esdevingut una de les accions d’inclusió social en la que les persones amb discapacitat són protagonistes, esperem amb el compromís de tothom poder seguir donant-hi continuïtat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS