Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Què és la Residència i Centre de Dia Bellvitge?

 
És un servei de titularitat pública de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials del Departament d’Acció Social i Ciutadania la Generalitat de Catalunya, que atén a persones amb discapacitat intel·lectual, en règim de residència i també com a centre diürn d’atenció especialitzada.
 
La gestió d’aquests serveis es va donar per concurs públic a l’Institut Reusenc Paulo Freire, que forma part dels serveis per a persones con discapacitat intel·lectual del Grup Pere Mata, integrats sota el nom Villablanca. Va començar la seva activitat al maig de 2011.
 
És un servei d’acolliment residencial amb caràcter permanent o temporal, subtitutori de la llar que ofereix atenció integral per a persones amb discapacitat intel•lectual i trastorn de conducta amb necessitat de suport extens o generalitzat
 
Té una capacitat de 28 places de residència i 12 de centre de dia. De les 28 places de residència 16 son persones sense trastorns de conducta i 12 amb trastorn de conducta.
 
La residència i centre de dia, es un dispositiu ubicat en la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat, al barri de Bellvitge. Amb excel·lent facilitat per accedir als serveis de la ciutat, molt a prop de l’Hospital de Bellvitge i amb possibilitat de fàcil connexió amb la ciutat de Barcelona.
 
La Residència consta de 4 unitats de convivència per a 7 usuaris cadascuna, amb dos habitacions dobles i tres individuals i un menjador estar per a cada unitat.
 
El centre de dia consta de diferents sales i aules de dia, sala de psicomotricitat, i sala d'estimulació multisensorial (SEMS). El centre també compta amb un menjador diferenciat pels usuaris del centre de dia, sales de visites, espais ajardinats i tot l'equipament necessari de serveis generals i manteniment.

  
Equip Professional
Psicòleg / Director Tècnic
Psicòleg
Diplomat en Treball Social (DTS)
Fisioterapeuta
Psiquiatra
Metge de Família
Diplomat Universitari en Infermeria (DUI)
Auxiliar Tècnic Educatiu
Administratiu
 
 
  
Com arribar

 

Galeria d'imatges VS

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES